Colorează evenimentele din viața ta cu Sublimmme. Realizăm catering pentru nunți și botezuri cu prețuri de la 9 euro / pers. Aducem noi recuzita și facem decorațiunile astfel încât să fie în tematica evenimentului tău. Fie că sărbătorești ziua ta de naștere sau a celor dragi tie, fie că dorești să faci un cadou special și personalizat, să îți inviți toți prietenii la o petrecere organizată de tine sau dorești să organizezi un team building ori ai un eveniment special la locul de muncă, echipa Sublimmme îți vine în ajutor cu sugestii și implementeaza totul pentru a te bucura de aceste momente din viața ta. Îți reamintim că este disponibilă și varianta candy bar în funcție de evenimentul dorit.

Realizam delivery / catering pentru:

Nunți/botezuri

Colorează evenimentul tău cu deserturile Sublimmme. Realizăm varianta candy bar în funcție de tematica evenimentului. Prețuri începând de la 9 euro / pers.

Gradinite si scoli

Pentru că dulciurile Sublimmme sunt 100 % naturale, fără aditivi sau conservanți, fără gluten și fără zahar, pot constitui varianta de dulce perfectă pentru cei mici.

Evenimente corporate

Îți venim în întampinare pentru realizarea celor mai reușite evenimente și ne asiguram că deserturile Sublimmme vor fi cele mai apreciate, iar evenimentul tău va fi unul de succes.

Alte evenimente

Realizează o cerere pentru evenimentul dorit, iar noi te vom ajuta să obții cele mai bune rezultate.

Săli de sport / fitness

Produsele Sublimmme sunt bogate în nutrienți și proteine putând fi cu ușurință integrate în meniul zilnic al sportivilor. Realizăm parteneriate cu săli de sport și fitness.

Zile de naștere

Pentru ca ziua ta de naștere sau a celor dragi să fie memorabilă și dulce, echipa Sublimmme îți vine în ajutor cu o gamă variată de torturi personalizate și participă la bucuria unei zile speciale pentru tine.