Evenimente

Coloreaza evenimentele din viata ta cu Sublimmme. Fie ca sarbatoresti ziua ta de nastere sau a celor dragi tie, fie ca doresti sa faci un cadou special si personalizat, sa iti inviti toti prietenii la o petrecere organizata de tine sau doresti sa organizezi un team building ori ai un eveniment special la locul de munca, echipa Sublimmme iti vine in ajutor cu sugestii si implementeaza totul pentru a te bucura de aceste momente din viata ta. Iti reamintim ca este disponibila si varianta cake bar in functie de evenimentul dorit.


Realizam delivery / catering pentru:

Petreceri

Coloreaza petrecerile tale cu deserturile Sublimmme. Realizam si varianta cake bar in functie de tematica petrecerii.


Gradinite si scoli

Pentru ca dulciurile Sublimmme sunt 100 % naturale, fara aditivi sau conservanti si fara zahar pot constitui varianta de dulce perfecta pentru cei mici.

Sublimmme

 

Team buildings

Iti venim in intampinare pentru realizarea celor mai reusite team buildings si ne asiguram ca deserturile Sublimmme vor fi cele mai apreciate.

SublimmmeAlte evenimente

Realizeaza o cerere pentru evenimentul dorit, iar noi te vom ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.

Sublimmme


Sali de sport / fitness

Produsele Sublimmme pot fi alegerea perfecta pentru cei care tin la silueta sau care se ingrijesc de aspectul fizic. 

Sublimmme

Zile de nastere

Pentru ca ziua ta de nastere sau a celor dragi sa fie memorabila si dulce, echipa Sublimmme iti vine in ajutor cu o gama variata de torturi personalizate si participa la bucuria unei zile speciale pentru tine.

Sublimmme