Îți mulțumim că alegi să faci parte din povestea Sublimmme!

De mai bine de 7 ani hrănim mii de suflete, nu doar cu hrană ci și cu speranța că, împreună, printr-o alimentație pe bază de plante, putem contribui la sănătatea planetei.

Alegând un produs Sublimmme, alegi să susții producția locală, contribui la misunea noastră de a reduce efectele nocive asupra mediului înconjurător și încurajezi o alimentație mai sănătoasă. 

Produsele Sublimmme fac viața mai ușoară persoanelor cu intoleranțe la gluten și lactoză și sunt binevenite în perioadele de post. 


Cine suntem noi?

Suntem deserturile Sublimmme realizate numai din ingrediente vegetale, neprocesate termic, ceea ce înseamnă că ne păstrăm toți nutrienții. Într-o lume plină de gusturi artificiale, plină de conservanți și aditivi, noi ne-am născut naturale. Noi nu conținem zahăr rafinat,  ci suntem îndulcite cu sirop de agave bio și curmale; nu conținem făină, lapte sau oua și nici gluten. Unii spun că suntem prea “grase”, dar noi nu suntem complexate, căci grasimile noastre sunt grăsimi sănătoase (untul de cacao, uleiul de cocos presat la rece bio) și aduc un aport de energie considerabil.Nucile și semințele care ne compun sunt și ele bogate în fibre, proteine, minerale, vitamine, antioxidanți  și acizi grași esențiali.

 

Pentru cine suntem potrivite?

Pentru toți cei care doresc un dulce sănătos , pentru diabetici, pentru copii, pentru cei care au alergii și intoleranțe la gluten și lactoza, pentru femeile gravide sau care alăptează, pentru cine ține o dietă keto, deci… pentru toată lumea care iubește dulcele.

 

Cum să ne păstrezi atunci când ne-ai luat acasă?

Ne poți ține în frigider la o temperatură de minim 4 grade, până la 5 zile sau în congelator, până la 30 de zile (în acest caz, nu uita să ne scoți la temperatura camerei înainte de a ne consuma, cu minim 20 minute).

 

Unde ne găsești?

Toate sortimentele sunt disponibile în restaurantul din Centrul Vechi- Splaiul Independenței 2F (+40 771 135 605)  împreună cu alte delicii culinare Sublimmme. În plus, găsești unele sortimente de prăjituri în magazinele Mega Image concept store: Barbu Văcărescu (Promenada mall), Cobălcescu (Parc Cișmigiu), Băneasa, Piața Vitan, Piata Domenii, Sisesti dar și în aplicațiile Sezamo și Freshful. 

Hai să ne cunoaștem!

fără zahăr | fără gluten | fără aditivi | fără lactate | fără soia | neprocesate termic | de post