Torturi raw-vegane realizate din ingrediente 100% naturale

Torturi raw-vegane realizate din ingrediente 100% naturale

Realizăm torturi fără zahăr sau gluten, torturi raw-vegane, perfecte atât pentru copii, diabetici sau persoane cu intoleranțe sau alergii la gluten și lactoză, și chiar și pentru cei care țin diete keto.

De câte ori nu ai simţit nevoia de a te răsfăţa cu dulciuri sănătoase? Da, o prăjitură sau un tort cât se poate de sănătos, realizat din ingrediente neprocesate termic, fără zahăr, ouă, lapte, gluten sau făină. Sună ireal?

Ei bine, deserturile noastre au fost special concepute astfel încât să te poţi bucura de ele la orice oră, în orice zi și în orice moment al vieții tale. Prăjiturile și torturile noastre sunt naturale, sunt îndulcite cu sirop bio de agave și curmale și folosim grăsimi sănătoase care îți aduc un aport considerabil de energie, precum uleiul de cocos bio presat la rece și untul de cacao.

Alege torturi raw-vegane pentru o explozie de gusturi

Semințele și nucile pe care le folosim pentru a crea cele mai delicioase torturi fără zahăr, aduc nu doar un plus de savoare deserturilor noastre, ci sunt și o sursă perfectă de substanțe nutritive. Acestea sunt bogate în proteine, fibre, vitamine, minerale, antioxidanți și acizi grași esențiali, fiind extrem de benefice pentru sănătatea ta.

Pentru realizarea de torturi raw-vegane avem nevoie întotdeauna de cinci ingrediente-cheie, esențiale pentru a-ți delecta papilele gustative și a-ți oferi o explozie de gusturi de la prima linguriță de tort: unt de cacao, curmale, ulei de cocos, migdale și caju. Prin combinarea acestora cu alte ingrediente 100% sănătoase și naturale, noi creăm rețete de torturi deliciose și sănătoase, ideale pentru toată lumea, de la mic la mare.

Torturile raw-vegane sunt delicioase și îți oferă un plus de energie pentru întreaga zi, având un metabolism rapid de asimilare. Și de ce nu, un răsfaț binemeritat pentru tine și familia ta și o alegere sănătoasă pentru oricine.

 

 

Taguri:

Comentarii