Deserturi raw-vegane fără zahăr, cea mai simplă metodă de a reduce cantitatea de zahăr consumat

Deserturi raw-vegane fără zahăr, cea mai simplă metodă de a reduce  cantitatea de zahăr consumat


Indiferent dacă încerci să slăbeşti sau să aduci pe un făgaş normal starea ta de sănătate, cel mai important lucru este să reduci cantitatea de dulciuri pe bază de făină albă și zahăr alb rafinat. Zahărul este un ingredient care creează dependenţă şi este una dintre principalele cauze ale obezităţii şi ale diabetului zaharat la nivel mondial. Poţi reduce cantitatea de zahăr pe care o consumi prin a introduce în alimentaţia ta torturi fără zahăr sau diverse alte dulciuri raw-vegane. Această metodă simplă poate să te ajute să îţi menţii o stare bună a sănătăţii dar şi să îţi atingi obiectivul de a reduce din kilogramele în plus.

Zahărul, un ingredient nociv care îţi poate distruge uşor sănătatea

Zahărul are foarte multe efecte nocive asupra organismului şi chiar poate influenţa nivelul tău de energie. Poate cauza chiar stări de anxietate şi dificultate în concentrare, slăbeşte sistemul imunitar şi diminuează capacitatea organismului de a elimina lichidele.
Dacă te vei uita peste ingredientele pe care le conţin aceste torturi fără zahăr vei vedea că toate sunt naturale şi că au o mulţime de beneficii pentru sănătatea ta. Cel puţin ocazional poţi renunţa la consumul de dulciuri achiziţionate din magazinele convenţionale şi vei putea constata diferenţa.

Torturi fără zahăr, raw-vegane, o soluţie optimă pentru sănătatea ta

Mai ales dacă în ultimul timp te simţi lipsit de energie, simţi că nu poţi să reduci kilogramele în plus sau ai stări de anxietate, atunci poți lua în considerare să reduci consumul de zahăr din fiecare zi. Organismul are nevoie de o pauză şi chiar dacă este doar temporară
renunţarea la zahăr tot îi vei face corpului tău o favoare. Odată ce vei gusta torturi fără zahăr şi alte dulciuri neprocesate, raw-vegane vei constata că nu îţi lipseşte prea mult consumul de zahăr. Mai ales o dată ce organismul se obişnuieşte cu torturile îndulcite în mod natural le vei găsi a fi foarte delicioase. Torturile raw-vegane fără zahăr, fără gluten, fără aditivi, coloranți sau conservanți sunt un substitut superior al deserturilor decadente pline de zahăr, coloranți și conservanți alimentari. Mai mult, datorită ingredientelor
pline de nutrienți și datorită metabolismului rapid de asimilare, te poți bucura de un aport  energetic considerabil.

Deserturile raw-vegane sunt potrivite pentru toti, de la mic la mare, copii,
adulți, sportivi, mamici sau viitoare mămici, chiar și pentru diabetici (pentru aceștia din urma îndulcite de preferat cu stevia – o% indice glicemic). Spune DA schimbării, spune DA sănătății!

Taguri:

Comentarii